Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Onion chopped |
2 Esslöffel | Beef Base |
1/3 Tasse | celery chopped |
1 Teelöffel | parsley dry |
1/3 Tasse | green pepper chopped |
10 Milliliter | Garlic minced |
3/4 Tasse | macaroni dry |
1 Teelöffel | sugar |
28 x ca. 30 g | Tomatoes crushed |
1/2 Teelöffel | red pepper |
3/4 x ca. 450 g | Hamburger |
1/2 Tasse | Dry American Cheese |
in large skillet. Separate into small pieces and saute till meat is brown. Remove meat from skillet and drain off most liquid.
Place pasta in boiling water for 8 minutes and drain. Add 1-tbl olive oil to skillet and saute onion, celery, peppers, and garlic till soft.
Add cooked pasta, hamburg, tomatos, bouillon, parsley, sugar and pepper. Toss ingredients. Simmer slowly for 20-minutes while stirring frequently.
Serve when flavors have blended. A small bowl of dry American cheese should accompany the meal with crusty bread, and green salad.
Serves [4]
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|