Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Macaroni
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion chopped
2 EsslöffelBeef Base
1/3 Tassecelery chopped
1 Teelöffelparsley dry
1/3 Tassegreen pepper chopped
10 MilliliterGarlic minced
3/4 Tassemacaroni dry
1 Teelöffelsugar
28 x ca. 30 gTomatoes crushed
1/2 Teelöffelred pepper
3/4 x ca. 450 gHamburger
1/2 TasseDry American Cheese
die Zubereitung:

in large skillet. Separate into small pieces and saute till meat is brown. Remove meat from skillet and drain off most liquid.

Place pasta in boiling water for 8 minutes and drain. Add 1-tbl olive oil to skillet and saute onion, celery, peppers, and garlic till soft.

Add cooked pasta, hamburg, tomatos, bouillon, parsley, sugar and pepper. Toss ingredients. Simmer slowly for 20-minutes while stirring frequently.

Serve when flavors have blended. A small bowl of dry American cheese should accompany the meal with crusty bread, and green salad.

Serves [4]


Anmerkungen zum Rezept: