Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Beef stew meat |
1 Esslöffel | oil |
1 Tasse | Carrots thinly sliced |
1 Tasse | Celery sliced |
1 mittel | onion thinly sliced |
1/2 Tasse | Green pepper; coarsely chopd |
1/4 Tasse | parsley snipped |
4 Tasse | beef broth |
1 Dose | Tomatoes; canned, cut up(16 |
1 Tasse | Spagetti sauce |
2/3 Tasse | Pearl barley |
1 1/2 Teelöffel | Basil; dry & crushed |
1 Teelöffel | Slat |
1/4 Teelöffel | pepper |
Cut meat into 1" cubes. In a large skillet brown meat, half at a time, in hot oil. Drain well. Meanwhile in crockpot combine carrots, celery, onion, green pepper, and parsley. Add broth, undrained tomatoes, spagetti sauce, barley, basil, salt, and pepper. Stir in browned meat.
Cover; cook on low-heat setting for 10-12 hours or on high-heat setting for 4 1/2-5 hours. Skim off fat.
Terrie Peterson
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|