Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berks County Potato Custard Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelPotato
2 Esslöffelbutter
3/4 Tassesugar
egg yolk
egg white
1/2 Lemon juice
1/2 Lemon, grated rind of
1/2 TasseMilk *pastry
die Zubereitung:

Directions - Boil the potato and mash fine. Add the butter and sugar and stir to a creamy consistency. Let this mixture cool and then add the beaten egg yolks, the milk, lemon juice and rind. Mix together well and then fold in the stiffly beaten egg whites. Pour into a pie pan lined with crust and bake at 400-F about 25 minutes.

Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: