Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Relish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 Bell pepper, red
16 Bell pepper, green
10 onions small
1 ca. 1 Litervinegar
1 1/2 Tassesugar
2 1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Directions - Chop the peppers and onions very fine and cover with boiling water and let stand for 5 minutes. Drain off the water and again cover with boiling water and let stand for 10 minutes more. Place in a muslin bag and allow to drain over night. Combine the vinegar, salt and sugar and bring to a boil. Add pepper mixture and cook for 20 minutes. Pour into sterilized jars and seal.

Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: