Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beans with Thyme & Cashew Nuts
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 ggreen beans
3 EsslöffelSunflower oil
3 x ca. 30 gCashew nuts
Garlic clove chopped
1 Esslöffelthyme chopped
die Zubereitung:

Slice beans. Boil them in lightly salted water until they are just tender. Drain them.

Heat oil in a skillet over medium heat. Put in the cashew nuts & stir until they are golden brown. Remove from the skillet. Increase the heat. Put in the beans & garlic. Stir until the garlic begins to brown. Mix in the nuts & thyme & remove the pan from the heat.

Gail Duff, "A Book of Herbs & Spices"


Anmerkungen zum Rezept: