Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne From Heaven
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Formatted By S.Grabowski
12 x ca. 30 gPenne or ziti 2 c Broccoli florets
2 EsslöffelOlive oil 2 c Chopped zucchini
1 1/2 TasseChopped onion 1 c Sugar snaps (remove string)
Minced cloves garlic ->Or<
3 TasseChopped plum tomatoes Snow peas
1/2 TasseWater 1/2 c Jullien carrots
1/2 TeelöffelSalt 2 tb Chopped parsley
1/2 TeelöffelSugar 1/2 c Grated Parmesean
die Zubereitung:

Cook the pasta according to directions on the package; drain. While the pasta is cooking, heat the oil over medium-high heat in a 3-quart saucepan. Add the onion and garlic, and cook, stirring, until softened. Add the tomato, water, salt and sugar.Cook, stirring often, for 10 minutes. Add the broccoli, zucchini, sugar snaps, carrot and parsley. Cook, stirring until the vegetables are tender-crisp. Stir in the Parmesean. Serve over the pasta.

Total fat: 10.0 grams Saturated fat: 2.1 grams Cholesterol: 3.9 mg Sodium: 395 mg

From the Wholesome Harvest Cookbook, Carole Gelles, p.131


Anmerkungen zum Rezept: