Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Bean Curd
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gMedium tofu
3 Esslöffelvegetable oil
die Zubereitung:

Cut tofu into rectangles, 1 1/2 X 3/4 X 3/4 inch. Pat dry.

Heat oil in a skillet over a medium high heat. When hot, put in half the tofu. Cook 3 minutes on one side. Turn over & cook for another 3 minutes. Remove with a slotted spoon. Keep on a warmed platter. Repeat with the rest of the tofu.

Serve hot with a sauce.

Jack Santa Maria, "Chinese Vegetarian Cookery"


Anmerkungen zum Rezept: