Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Peaches: Peeled, Pitted And Mashed, 2 Cups |
2 Tasse | sugar |
3 x ca. 30 g | Liquid Fruit Pectin; 1 Pouch |
2 Esslöffel | lemon juice |
Stir the mashed peaches and sugar together in a large bowl, blending well, and let stand 10 minutes, stirring occasionally. Add the liquid fruit pectin and lemon juice. Stir, constantly, for 3 minutes. Spoon into jars prepared for freezer jams.
3 Eight Ounce Jars
Each Tablespoon Contains:
Carbohydrates: 9 Grams Sodium: 1 Milligram
Again this is one jam that cannot be sealed with the cookbook directions and must be frozen.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|