Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Persian Sugar-Pickled Garlic
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Heads garlic
2 Tassered wine vinegar
2 Tassewater
1 Tassesugar
Whole cloves (the spice)
2 Esslöffelblack peppercorns
die Zubereitung:

Separate garlic cloves, but do not peel. Place all ingredients in a large heavy-bottom saucepan. Bring to a boil; cook for 10 minutes, stirring from time to time. Reduce heat to moderate and cook 5 minutes. Cool to room temperature. Transfer to a large glass or ceramic jar large enough to hold garlic and the liquid. Tightly seal. Refrigerate at least 1 month before serving. The garlic improves with age for as long as 15 years.

Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: