Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Spice Chocolate Cake
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungPillsbury Plus Devil's Food Cake Mix
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
1 TasseCold mashed potatoes
1/2 Tassebutter softened
1/2 Tassewater
eggs
Glaze
1/2 Tassechocolate chips semisweet
1 Esslöffelbutter
2 Esslöffelmilk
1/2 Tassesugar powdered
die Zubereitung:

Pillsbury

Cake:

Heat oven to 350 degrees (F). Grease and flour a 12-cup fluted tube pan.

In large bowl, blend cake mix, cinnamon, nutmeg, potatoes, butter, water, and eggs until moistened. Beat 2 minutes at highest speed.

Pour into prepared pan. Bake at 350 degrees (F) for 40-50 minutes. Cool upright in pan 25 minutes; invert onto serving plate. Cool completely.

In small saucepan, blend chocolate chips, 1 Tablespoon butter and milk over low heat until chocolate melts, stirring constantly. Remove from heat; stir in powdered sugar until smooth. (If needed, add a few more drops of milk for desired consistency.) Spoon over top of cake, allowing some to run down the sides.

Garnish as desired.

Makes 16 servings.


Anmerkungen zum Rezept: