Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | White Wine, Dry |
1/2 Tasse | sugar |
1 Esslöffel | lemon juice |
1 1/2 Teelöffel | Anise seed |
1/4 Teelöffel | salt |
1 klein | Cinnamon stick |
1/2 Tasse | Raisins, Golden Seedless |
4 | Purple Plums, Sliced |
2 | nectarines sliced |
In an enameled or stainless steel saucepan, combine the wine, sugar, lemon juice, anise seed, salt and sinnamon stick and bring to a boil. Turn off heat and cool to room temperature. Combine the raisins, plums, and peaches in a bowl and strain the cooled wine syrup over them. Cover and refrigerate for several hours, stirring occasionally. Note: This fruit cup can be served as a dessert also.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|