Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Pizza Dough
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Starter
1/2 TasseFlour 1 ts Yeast
1/2 Tassewater
Dough
1 1/2 TasseWarm water ds Salt
1 Teelöffelyeast
die Zubereitung:

For starter: Combine room temp water, flour and yeast. Let stand at room temp overnight. For dough: Add water and yeast to starter; mix then add salt and enough flour to make a soft dough. Let rise 1 1/2 to 2 hours. Pinch off a piece of dough the size of a tennis ball and place in the fridge in a jar. Use as starter. Press rest of dough into pan and add toppings. Cook on stones in 500 degree oven. Takes about 10 min.


Anmerkungen zum Rezept: