Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
300 GrammStale brown bread
450 GrammCheese, different sorts (Emmenthal, Appenzell, Gruyere)
1000 Milliliterbroth
onion
1 EsslöffelSpoon plain flour
2 EsslöffelSpoons butter
die Zubereitung:

Salt, freshly ground pepper, ground nutmeg

Thinly slice the bread and cheese and fill a dish in alternate layers. Season with salt, pepper and nutmeg. Heat the stock and pour over the other ingredients in the dish. Cover and stand for 15 minutes. Slice the onion into thin rings. Brown in the butter with 1 tablespoon of flour. Quickly bring the soup to the boil and simmer for about 10 minutes. Sprinkle with the onion rings and serve


Anmerkungen zum Rezept: