Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Arabian Style
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossChickenthigs 2 tb Salt
300 GrammPepper, green + red 1 tb Pepper
100 GrammOnions 2 ts Cumin
200 GrammMushrooms 2 tb Sumach
100 GrammCorn 1 ts Cardamom
300 GrammTomatoes 1 tb Curry
1/2 kleinGarlic, clove of 1 tb Soy-Sauce
200 Cc Tomato-juice 1 ts Chilli-Sauce, sweet
die Zubereitung:

Salt and pepper the chickenthigs and fry in pan til they become brown. Peel tomatoes, cut pepper, mushrooms and tomatoes in pcs. Of 3 cm, cut onions in rings. Give all vegetables in a large oven-mould, add the chicken and press into til the surfaces are equal. Give all spices into the tomato-juice and mix well. Pour the juice over the mould. Bake in preheated oven at 175 °C for 60 min. Non-muslims can add a glas (200 cc) of dry white wine after 50 min.

To serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept: