Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | (5/16-oz) yeast |
1 1/2 Tasse | 50/50 flour |
1/2 Tasse | bread flour |
3 Esslöffel | parmesan grated |
2 Esslöffel | sugar |
1 Esslöffel | milk dried |
1 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | margarine |
7/8 Tasse | water |
Makes Delicious Ham Sandwiches Experiment W/Different Cheeses Put all ingredients, in order given, into the bread pan, select White bread, and push Start. Note: Needless to say, this bread makes terrific ham sandwiches. Serve hot with Dijon mustard. Make cheese bread with Parmesan, then experiment with cheddar, Monterey Jack, or Romano. They are all delicious. Makes 1 loaf, 8 slices. Each slice: 145 calories; 2 gm dietary fiber, less than 1 gm soluble fiber; 26 gm carboydrates; 5 gm protein; 3 gm fat (17% calories from fat); 3 mg cholesterol; 67 mg sodium; 51 mg calcium.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|