Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 | Thighs Broiler-Fryer, Skinned 1 tb Chopped Green Chilies |
1/2 Teelöffel | Salt 2 tb Vegetable Oil |
16 x ca. 30 g | Whole Tomatoes Chopped 1 ts Sugar |
1/2 Teelöffel | Cumin 1/2 c Chopped Onions |
1/2 Tasse | Golden Raisins 1 ts Cinnamon |
1/8 Teelöffel | Red Pepper 1/4 c Liced Almonds |
In A Small Bowl, Mix Together The Tomatoes, Raisins, Green Chilies, Sugar, Cinnamon, Salt , Cumin, And Red Pepper And Set Aside.In A Large Frying Pan, Place The Oil And Heat To Medium High.Add The Chicken And Cook, Turning, About 10 Minutes Or Until Brown On All Sides. Add The Onion And Cook, Stirring 2 To 3 Minutes Or Until Slightly Tender.Drain Off Excess Fat.Add The Tomato Mixture;Cover, Reduce The Heat T Medium, And Cook About 15 Minutes Or Until Chicken Is Fork Tender.Uncover A Cook Five Minutes Longer.Serve Chicken And Sauce Over Hot Cooked Rice.Sprinkle With Almonds.Makes Four Servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|