Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Fresh mushrooms [med size] 1/2 c Kraft Natural blue cheese |
6 Esslöffel | Parkay margerine -[crumbled] |
8 x ca. 30 g | Philadelphia Brand Cream 2 tb Onions [chopped] Cheese [softened] |
Remove mushroom stems and chop of them to measure « cup... Cook half of the mushroom Caps in 3 Tb of margarine over medium heat for 5 min., and then drain... Repeate with remaining mushrooms & margarine...
Combine cream cheese, blue cheese, mixing well until blended... Stir in chopped stems and onions, then fill mushroom caps...
Place on cookie sheet and broil until golden brown...
brought to you by Fred Goslin, from the Kraft Philadelphia Cream Cheese Cookbook on Cyberealm Bbs (315)-785-8098 in Watertown Ny
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|