Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 Tasseall-purpose flour
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelnutmeg
1/2 Tassebutter
1 Tassesugar
eggs separated
1 Teelöffelvanilla
1/2 Tassemilk
1 TasseGlace cherries (1/2 lb) cut in halves
die Zubereitung:

Sift flour, measure and sift again with the baking powder, salt and nutmeg. Cream butter and sugar well. Add the egg yolks and vanilla. Beat well again. Add 1-1/4 cups of the flour alternately with the milk, beginning and ending with flour and beating smooth after each additions. Fold in the egg whites which have been beaten until stiff. Sprinkle half of the flour that was saved out over the batter, then sprinkle cherries over, and then remaining flour, fold gently until all is well blended. Bake in a well greased 5x9 loaf pan for about 1 to 1-1/2 hours at 350 F or until done.

Stevens


Anmerkungen zum Rezept: