Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picnic Potato Salad
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 450 gPotatoes
Eggs, hard-boiled
2 TasseDill relish
1 Tasserelish sweet
2 TasseSalad olives, chopped
2 TasseOnions finely chopped
1 TasseCelery finely chopped
1 Tasseparsley fresh, finely chopped
1 1/2 x ca. 1/2 Litermayonnaise
1/2 Tassemustard yellow
salt
Louisiana hot sauce
die Zubereitung:

Boil potatoes in their jackets. Let cool, then peel and chop into large chunks. Mix mayonnaise, yellow mustard, Louisiana hot sauce, and salt together. Add potatoes, along with the rest of the ingredients, and mix well. You can make this the day before and refrigerate it overnight. You may need to put a little more dressing on it if it is a little dry. "Serves 8 Cajuns or 24 other peoples for a good picnic." From Justin Wilson's "Outdoor Cooking With Inside Help"


Anmerkungen zum Rezept: