Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Green Curry (Gang Keao Wan Gai)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseUnsweetened Coconut Milk
1 1/2 EsslöffelGreen Curry Paste
2 1/2 x ca. 450 gBoneless Chicken, Sliced Into 1 Inch Strips
1 Tassebamboo shoots sliced
1/4 TasseFish sauce nam pla
1 Esslöffelsugar
1 kleinBunch Mint Leaves (1/4 Cup) Or Oriental Basil Leaves
Fresh Green Chili Peppers Seeded & Thinly Sliced On The Diagonal
die Zubereitung:

In a large saucepan, heat 1/4 cup of coconut milk with the green curry paste. Stir until it is well blended and a thin coat of oil appears on the surface. Add the chicken and continue cooking over medium heat for 5 minutes, stirring constantly. Stir in the remaining coconut milk and the bamboo shoots, fish sauce, and sugar. Cover and simmer for 8-10 minutes, or until chicken is cooked. Remove cover and stir in mint leaves and chili peppers. Cook, stirring for 3-5 minutes. Serve with rice.

From Pojanee Vatanapan's Thai Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: