Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Charmin' Cherry Bars
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePillsbury's Best All-Purpose Flour*, sifted
1/4 TasseConfectioners' sugar
1/2 Tassebutter
1/4 TassePillsbury's Best All-Purpose Flour*
3/4 Tassesugar
1/2 Teelöffelbaking powder double-acting
1/4 Teelöffelsalt
Eggs slightly beaten
1/2 TasseMaraschino cherries; finely cut
1/2 Tassecoconut
1/2 TasseFunsten's Walnuts; chopped
die Zubereitung:

Bake at 350 degrees for 10 minutes, then for 30 to 40 minutes. Makes 3 dozen. Sift together the 1 cup flour with the confectioners' sugar. Cut n butter until mixture resembles coarse crumbs. Press mixture firmly into ungreased 11 x 7 or 9 x 9 inch pan. Bake in moderate oven (350 degrees) 10 minutes. Sift together into mixing bowl 1/4 cup flour, sugar, baking powder, and salt. Add eggs. Stir in maraschino cherries, coconut, and walnuts. Spread over partially-baked mixture. Bake in moderate oven (350 degrees) 30 to 40 minutes. Cool; cut into bars. *For use with Pillsbury's Best Self-Rising Flour, omit baking powder and salt.

Contest by Deanna Thomspon, Alexandria, Minnesota. Adapted by Ann Pillsbury."


Anmerkungen zum Rezept: