Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Apple Cobbler
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1/4 Tasseflour unbleached
1/4 TeelöffelCinnamon ground
6 TasseApple Slices; *
Topping
1 Tasseflour unbleached
1/4 Tassesugar
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
6 x ca. 30 gCheddar;Md, Shredded, 1 1/2 C
1/3 TasseButter melted
1/4 Tassemilk
die Zubereitung:

* Use cooking apples such as Granny Smith's that have been cored, peeled, and sliced thin. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Combine the sugar, flour, and cinnamon, then toss the mixture with the apple slices. Pour into a 9-inch square baking pan. Combine the dry ingredients, of the topping, with the cheddar cheese, mixing well. Add the butter and milk, mixing until well blended with the flour mixture. Spoon the dough over the fruit mixture and bake at 400 degrees F. for 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: