Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Cheese Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour Self-rising
2 Teelöffelmustard dry
3/4 Tassemilk
eggs beaten
1/2 Tassebutter
4 x ca. 30 g(1 cup) shredded sharp cheddar cheese
Topping
1 x ca. 30 g(1/4 cup) shredded sharp cheddar cheese
1 EsslöffelButter; cut in pieces
die Zubereitung:

Recipe from: Linda Carman/Martha White

Heat oven to 350 degrees. Grease bottom of 8 x 4 or 9 x 5 loaf pan. In large bowl, combine flour and dry mustard. In small bowl, combine the milk, eggs and butter; mix well. Add to flour mixture; blend well. Stir in 1 cup cheese. Spoon batter into greased pan. Sprinkle with 1/4 cup cheese. Dot with 1 tablespoon butter. Bake for 50 to 55 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean. Cool in pan 10 minutes; remove from pan. Cool completely. Wrap tightly and store in refrigerator. Yield: 1 (16 slice) loaf


Anmerkungen zum Rezept: