Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Pepper Biscuits
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelbaking powder
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/3 TasseButter or margarine, softened
1 1/2 TasseCheddar divided
3/4 Tassemilk
die Zubereitung:

Pantry: Sargento 3 Cheese Gourmet Cheddar Recipe Blend

In medium bowl, combine flour, baking powder, salt and pepper. Cut in butter with a pastry blender or 2 knives until mixture is size of coarse crumbs. Stir in 1 cup cheese. Add milk; mix just until dry ingredients are moistened. Turn dough out onto floured surface; knead gently 8 to 10 turns. Roll out or pat dough about 1/2-inch thick; cut with 2-1/2-inch biscuit cutter. Re-roll and cut scraps. Place on greased baking sheet. Sprinkle with remaining 1/2 cup cheese. Bake at 450°F 10 to 12 minutes or until biscuitsare golden brown. 12 to 14 biscuits.

Calories 168, 10 g fat http://www. Charleston. Net


Anmerkungen zum Rezept: