Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddary Scalloped Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmargarine
1 kleinonion sliced
1 Dose(10 1/4 oz.) Campbell's New Broccoli Cheese Soup
1/2 Tassemilk
1/8 Teelöffelpepper
4 mittelPotatoes, cooked and sliced (about 3 1/2 cups)
die Zubereitung:

In skillet over medium heat, in hot margarine, cook onion until tender.

Stir in soup, milk and pepper. Heat to boiling. Add potatoes. Reduce heat to low. Cover, simmer for 5 minutes, or until hot and bubbling. Stirring occasionally. Garnish with sage if desired.


Anmerkungen zum Rezept: