Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese N' Onion Bread for the Zojirushi
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 TasseButtermilk or milk
2 Esslöffelbutter
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/8 Teelöffelpaprika
3 1/2 Tassebread flour
2 Teelöffeldry yeast active
When Beep Sounds, Add
1 TasseCheese shredded
1/3 Tassered onion minced
1 Esslöffelflour
die Zubereitung:

1. Measure milk, butter, sugar, salt, garlic powser, paprika, and bread flour into baking pan. 2. Tap container firmly to level out ingredients and sprinkle yeast in center of flour. 3. Insert pan securely into baking unit and close lid. 4. Select Raisin Bread setting and Light Baking degree setting. Press Start. 5. Place cheese and onion into a baggie with flour and shake to coat. Use sieve to remove excess flour. 6. When Beep sounds after about 30 minutes, open lid and add cheese and onions. Close lid. 7. The complete light will flash when bread is done. 8. Using hotpads, remove pan from unit and pull out kneading rod. Turn out onto cooling rack and allow to cool 10 minutes. Slice when warm to the touch or cool. Makes 1 loaf.


Anmerkungen zum Rezept: