Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese N'pumpkin Pie
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassegraham cracker crumbs
1/4 Tassebutter or margarine, melted
1/2 Teelöffelcinnamon
1/4 Tassesugar
12 x ca. 30 gCream cheese, at room temp.
3/4 Tassesugar
1 1/2 Esslöffelflour
3/4 Teelöffellemon peel grated
3/4 Teelöffelorange peel grated
eggs room temperature
1 Tassepumpkin canned
1/2 Teelöffelvanilla extract
4 x ca. 30 gCan shelled pecan halves
die Zubereitung:

1. Combine graham cracker crumbs, melted butter, cinnamon, and sugar in a heat-resistant, non-metallic, 8 1/2-inch round cake pan. Press cracker crumb mixture onto bottom and sides of pan. Heat uncovered, in Microwave Oven 2 minutes. Allow to stand and cool. 2. Cream cream cheese until smooth in a large, heat-resistant, non-metallic bowl. 3. Add remaining ingredients and beat until smooth. Heat, un- covered, in Microwave Oven 4 minutes, stirring every minute. 4. Pour into crust and heat an additional 6 minutes or until custard is puffed around edges and still slightly soft in center. 5. Chill at least 5 hours before serving. Arrange pecan halves on top of pie before serving.


Anmerkungen zum Rezept: