Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Omelet
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gCheese Chedder
200 eggs shell
1 x ca. 450 gShortening; 3LB
die Zubereitung:

Temperature: 325 F. Griddle

1. Place Shelled Eggs In Mixer Bowl. Using Wire Whip, Beat Just Enough To Thoroughly Blend Yolks And Whites.

2. Pour 1/3 Cup Egg Mixture For Individual Omelets On Greased Griddle.

3. Use Grated Or Shredded Cheddar Or American Cheese; Sprinkle 2 Tbsp (1-No. 30 Scoop) Over Eggs When Partially Set.

4. Fold Omelet In Half Or Into Thirds Making A Long Oval Shaped Omelet. Serve Immediately.

Combined With 1 1/2 Cups Warm Water May Be Used For Grated Or Shredded Cheese. See Recipe No. F-G-1.


Anmerkungen zum Rezept: