Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Puff Hors D'oeuvres
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gmargarine
1 Packung(8 Oz.) Cream Cheese
1 Packung(8 Oz.) Sharp Cheddar Cheese; grated
Egg Whites; beaten stiff
Loaf Unsliced Bread
die Zubereitung:

Melt cheeses and butter together in top of double boiler over hot water. Beat till smooth and completely blended. Cool to lukewarm. Fold in 2 stiffly beaten egg whites. Cut unsliced loaf into 9-10 slices (1/2" to 3/4" thick); cut slices into cubes. Dip cubes into cheese mixture to coat completely. Put on cookie sheet and freeze immediately. When frozen, store in plastic bags in freezer. (Will keep for weeks.) To serve, place frozen cubes on greased cookie sheet and bake at 450° for 8 minutes, or until golden brown. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept: