Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Scalloped Potatoes and Carrots
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
Potatoes thinly sliced
2 mittelOnions thinly sliced
4 mittelCarrots, diagonally sliced
3 Esslöffelmargarine
2 Esslöffelflour
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1 1/2 Tassemilk
1 1/2 Tassecheddar grated
die Zubereitung:

Heat oven to 375

Bring water to a boil in frying pan, add potatoes, onions, and carrots. Cover and cook 10 minutes, or until tender. Drain.

In medium saucepan, melt margarine, remove from heat. Stir in flour, salt, pepper. Add milk, blending well. Bring to a boil over medium heat, stir until thick and smooth. Stir in cheese, cook over low heat, stir constantly until cheese melts.

Layer half the potatoes, onion, and carrot in a slightly greased 9x13 pan. Top with half sauce. Repeat. Bake covered 30 minutes or until potatoes are tender. Remove cover during last 10 minutes of cooking.


Anmerkungen zum Rezept: