Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Scones
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFlour (whole wheat is good)
5 Esslöffelmargarine
2 Teelöffelbaking powder
1/3 TasseMilk; up to half of it replaced with salsa
1 1/3 Tassecheddar shredded
Eggs; (egg replacer works ok)
3 Esslöffelparmesan grated
1 Prisechilli powder
1 PriseHot sauce or generous dash cayenne pepper
1 PriseGarlic powder -or
cloves garlic minced
die Zubereitung:

Modified from book "Simply Scones". Preheat oven to 400 F. Lightly oil baking sheet (need not if it is non-stick). In large bowl stir together flour, baking powder, and spices. Stir in the two cheeses. Cut in margarine til like coarse crumbs. Stir together milk and eggs (and salsa, if used). Add to flour mix and stir til combined.

Spread dough into an 8" diameter circle on baking sheet. Cut into 8 wedges. Bake 15-17 minutes or til lightly browned and a cake tester comes out clean.


Anmerkungen zum Rezept: