Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Spread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gGorgonzola cheese; cut in pieces
4 x ca. 30 gCamembert cheese; cut in pieces
1/2 TasseSweet butter; cut in pieces
1/4 TasseBrandy
die Zubereitung:

Let cheeses and butter warm to room temperature. With the metal blade in place, add cheeses, butter and brandy to beaker of food processor. Process, turning on and off continuously, for about 20 seconds. Then continue processing until a smooth spread is formed, about 20 seconds. Makes about 2 cups.

Scanned by Miriam Podcameni Posvolsky from "New Recipes for the Cuisinart" by James Beard and Carl Jerome


Anmerkungen zum Rezept: