Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Vegetable Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Tassetomatoes diced
1 Tassecelery chopped
1 Tassecarrots chopped
1/2 Tasseonion chopped
2 TeelöffelChicken Bouillon
4 1/2 Tassewater
4 Esslöffelwater
3 Tassemilk
1 x ca. 450 gVelveeta cheese
2 TeelöffelChopped parsley flakes
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Combine tomatoes, celery, carrots, onion, chicken bouillon

and 4 1/2 c water and simmer until vegetables are done and

liquid is reduced. Shake together flour with a small portion of

milk and add to vegetables with the rest of the milk. Cut the

velveeta cheese in cubes and add to soup along with parsley,

salt and pepper. Simmer at low temperature till hot.


Anmerkungen zum Rezept: