Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Bacon Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 ScheibeBacon; cooked and crumbled
1/2 Tassecelery chopped
1/2 TasseCarrot chopped
1/2 TasseOnion chopped
1/2 Tassegreen pepper chopped
1/3 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 TasseHalf-and-half
1 Tassemilk
1 DoseClear chicken broth; 14.5 oz.
2 Tassecheddar cheese sharp, shredded
die Zubereitung:

Remove bacon from drippings. Add vegetables to bacon drippings and cook until tender. Blend in flour, salt and pepper; stir well. Gradually stir in half-and-half, milk and chicken broth. Cover and cook until thickened and bubbly, stirring occasionally. Add cheese, stirring antil melted. Top each serving with bacon.


Anmerkungen zum Rezept: