Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Ham Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungGreen beans; french cut(10oz)
4 Esslöffelbutter
1/4 Tasseonions minced
4 Esslöffelall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1 1/2 Tassemilk
2 TasseHam; cooked, chopped
Eggs; hard-cooked, chopped
1 TasseCheddar cheese; shredded(4oz)
2 EsslöffelPimiento chopped
1 Esslöffelparsley chopped
1/2 TasseCroutons; herb-flavored, crush
die Zubereitung:

1. Cook beans according to package directions; drain and reserve 1/2 cup liquid.

2. Melt butter in a 2-quart saucepan; saute onion.

3. Stir in flour and salt until well blended.

4. Remove from heat; stir in milk and reserved 1/2 cup liquid.

5. Heat to a boil, stirring constantly; boil and stir 1 minute.

6. Remove from heat; stir in ham, eggs, cheese, pimiento andparsley.

7. Place beans in baking dish; cover with ham sauce and sprinkle croutons over top.

8. Bake in preheated 350'F. oven 20 to 25 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: