Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | Green beans; french cut(10oz) |
4 Esslöffel | butter |
1/4 Tasse | onions minced |
4 Esslöffel | all-purpose flour |
1/2 Teelöffel | salt |
1 1/2 Tasse | milk |
2 Tasse | Ham; cooked, chopped |
2 | Eggs; hard-cooked, chopped |
1 Tasse | Cheddar cheese; shredded(4oz) |
2 Esslöffel | Pimiento chopped |
1 Esslöffel | parsley chopped |
1/2 Tasse | Croutons; herb-flavored, crush |
1. Cook beans according to package directions; drain and reserve 1/2 cup liquid.
2. Melt butter in a 2-quart saucepan; saute onion.
3. Stir in flour and salt until well blended.
4. Remove from heat; stir in milk and reserved 1/2 cup liquid.
5. Heat to a boil, stirring constantly; boil and stir 1 minute.
6. Remove from heat; stir in ham, eggs, cheese, pimiento andparsley.
7. Place beans in baking dish; cover with ham sauce and sprinkle croutons over top.
8. Bake in preheated 350'F. oven 20 to 25 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|