Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-Scalloped Corn
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs beaten
1 DoseCream corn (15oz)
2/3 Tassemilk
1 TasseCracker crumbs (about 24 crackers)
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassegreen pepper chopped
1 Tassecheddar cheese grated
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Heat oven to 375 degrees F. Coat a 2-qt casserole with vegetable oil spray. In a large mixing bowl, stir together the eggs, corn, milk, cracker crumbs, onion, green pepper if using, cheese, salt and pepper. Pour into casserole. Bake uncovered, for about 50 minutes, until the corn is set in the middle and begins to pull away fromt he sides of the casserole.

Herald, 11/16/95 format by Lisa Crawford, 7/14/96


Anmerkungen zum Rezept: