Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheeseburger Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Crust
1 TasseLow-fat baking mix
1/4 Tassewater
Filling
1/2 Teelöffelolive oil
1 x ca. 450 gGround chicken breast, skinless; cooked
1/2 Tasseonions chopped
1/2 TasseBell peppers chopped
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
2 EsslöffelLow-fat baking mix
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
egg whites whipped
1 TasseFat-free cottage cheese
1 TasseFat-free cheddar cheese; grated
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. In a mxing bowl, combine 1 cup baking mix and water until soft dough forms; beat vigorously. Gently smooth dough into a ball on floured surface. Knead 5 times. Roll dough 2" larger than pie pan. Ease into pie pan and flute edges; set aside. In a skillet, heat oil over over medium heat. Add chicken, onions, and bell peppers. Cook until chicken is no longer pink and vegetables are tender. Stir in salt, black pepper, remaining baking mix, and worcestershire sauce. Spoon inot pie crust. Meanwhile in another mixing bowl, combine egg whites and cottage cheese. Pour over chicken mixture. Sprinkle with cheddar cheese. Bake for 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: