Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Baconburger
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 450 gbacon sliced
18 3/4 x ca. 450 gBeef Patties Fz
5 3/16 x ca. 450 gCheese Amer/Slice
100 Bun Hambgr 13OZ #102
die Zubereitung:

Temperature: 350 F. Griddle

1. Use 6 Lb Thawed Raw Sliced Bacon; Cut Slices In Half; Cook According To Directions On Recipe N0S.L-2 Or L-2-2.Follow Directions For Varation 2.

Top Melted Cheese With 2 Half Slices Bacon.

2. Grill 3 1/2 Minutes Or Until Browned; Turn; Grill On Other Side 3 1/2 Minutes. After Patties Are Turned, Place 1 Slice Cheese On Each Pattie. Continue To Grill Until Cheese Melts. Top Melted Cheese With 2 Half Slices Bacon.

3. Serve Hot On Split Buns.

Directions For Preparation.

2. In Step 2, Use 1 Recipe Sandwich Buns(Recipe No. D-G-6(1)-3).

3. In Step 2, Buns May Be Toasted.


Anmerkungen zum Rezept: