Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | ground beef |
1 | Eggs lightly beaten |
1 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/2 Tasse | milk |
1/4 Tasse | Onion chopped |
1/3 Tasse | bread crumbs dried |
1 Tasse | Cheddar cheese grated |
4 x ca. 30 g | Canned mushrooms pieces, drained |
5 Esslöffel | brown sugar |
1 Teelöffel | mustard dry |
1/2 Tasse | catsup |
Combine beef, egg, Worcestershire sauce, salt, pepper, milk, onion and bread crumbs. Mix well. Roll out on waxed paper into a rectangular shape about 1/2" thick. Sprinkle cheese and mushrooms on top of beef mixture. Roll lengthwise like a jelly roll by picking up edge of wax paper and allowing meat to roll over on itself. Bake at 350 for 10-15 minutes, then add blend of brown sugar, mustard and catsup. Finish baking until topping bubbles, about 30 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|