Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gBoiling potatoes; peeled and cut into 1 inch cubes
1/2 x ca. 450 gcream cheese
1/2 x ca. 450 gsour cream
eggs
3/4 Tasseparmesan grated
1/8 TeelöffelHot red pepper sauce
2 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Prep: 10 min, Cook: 45 min.

Place potatoes in a steamer basket over boiling water. Cover pan and steam 12-15 minutes or until tender. Drain. Preheat oven to 350°F. Combine next 5 ingredients and salt and pepper to taste in a food processor. Process until smooth. Add cooked potatoes and process until just combined. Add half the cheese and mix thoroughly. Transfer to a buttered baking dish and bake 20 minutes. Sprinkle remaining cheese over top and bake another 10 minutes until cheese is melted


Anmerkungen zum Rezept: