Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Fresh cherries; pitted |
1/4 Tasse | Warmed brandy |
2 Esslöffel | Kirschwasser |
1 x ca. 1/2 Liter | French vanilla ice cream |
Heat the cherries in a glass pyrex double boiler bottom. Ignite the brandy in a large spoon and pour over the cherries. Stir constantly until the flame dies and then add the Kirschwasser. Serve over a rich Vanilla Ice Cream.
This was how they made it at Trader Vics in Scottsdale, Arizona, Usa in the late 1970's.
From the personal Mm recipe database of Sandy Gamble <scg@indirect. Com>
From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|