Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cake Pudding (Mix)
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 ca. 1 LiterJuice; Cherry Reserved
12 7/8 x ca. 450 g---
1 x ca. 450 gButter Print Sure
7 1/2 x ca. 450 gCake Mix White #10
3 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
die Zubereitung:

Pan: 18 By 24-Inch Roasting Pan Temperature: 400 F. Oven

1. Pour 1 Cup Melted Butter Or Margarine In Each Pan. Spread Over Bottom Pan.

2. Follow Direction On Container.

3. Pour About 2 Qt Batter Over Melted Butter In Each Pan.

4. Drain Cherries. Reserve Juice For Use In Step 6. Spread 2 1/2 Qt Cherries Over Batter In Each Pan.

5. Combine Sugar, Cherry Juice, And Red Food Coloring; Bring To A Boil; Immediately Pour Over Batter (About 1 1/2 Qt Per Pan).

6. Bake For 30 To 40 Minutes Until Light Brown.


Anmerkungen zum Rezept: