Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cake, 1st Prize Winner
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseRed, candied cherries
1/2 TasseAlmonds slivered
2 TasseFlour or cake flour
2 Esslöffelbaking powder
1 TasseSoftened butter or margarine
1 Teelöffelsalt
1 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
1 Teelöffelalmond extract
eggs
1/3 Tassemilk
die Zubereitung:

Combine cherries, almonds & 1/2 cup flour. Mix till well coated. Reserve. Combine remaining flour, baking powder and salt. Beat sugar & butter & flavorings until light and fluffy, add eggs, one at a time, beating well after each addition. Gently stir in flour mixture alternately with milk. Fold in reserved flour and fruit. Grease and flour a 12 cup bundt pan and pour mixture in it. Bake in 300 F oven 55 minutes or until cake is firm to touch.Cool in pan 10 min. Then turn out cake onto wire rack to cool. Wrap in foil and put in cool place or refrigerator for several days to ripen .


Anmerkungen zum Rezept: