Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cheesecake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassegraham cracker crumbs
3 EsslöffelMargarine melted
3/4 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
3 Esslöffelsugar
24 x ca. 30 gcream cheese softened
eggs large
21 x ca. 30 gCherry Pie Filling (1 cn)
die Zubereitung:

Combine crumbs and margarine; press onto bottom of 9-inch springform pan. Bake at 325 degrees F., 10 minutes.

Combine cream cheese and sugar, mixing at medium speed on electric mixer until well blended. Add eggs, one at a time mixing well after each addition. Blend in vanilla; pour over crust. Bake at 450 degrees F., 10 minutes. Reduce oven temperatur to 250 degrees F., continue baking 25 to 30 minutes or until set. Loosen cake from rim of pan; cool before removing rim of pan. Chill. Top with pie filling just before serving.

Recipes from Nestles Toll House cookbook and Kraft Philidelphia Cream Cheese Cookbooks.


Anmerkungen zum Rezept: