Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Dump Cake
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Box white or yellow cake mix
1/4 x ca. 450 gButter or margarine; at room temperature
1/2 TasseChopped nuts (walnuts or pecans preferred)
2 DosePrepared cherry pie filling
die Zubereitung:

In a mixer blend the cake mix with the butter until it is fine and crumbly. Take out and save about 1 cup of the mixture. The remainder is pressed into the bottom of a 9x14" baking pan. Bake at 350* for about 15 minutes, or until lightly brown. Pour the cherry pie filling over the hot baked crust. Mix the chopped nuts to the remaining cake mix mixture, and sprinkle over the pie filling. Return to the oven for about 30-40 minutes, or until the mix mixture is lightly browned.

Serve with a scoop of vanilla ice cream or whipped cream.

Variations might be: Use chocolate cake mix and use apple pie filling, or chocolate cake mix and cherry pie filling.... use your imaginations.

marilee at stanford


Anmerkungen zum Rezept: