Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Filling
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseJuice; Cherry Reserved
6 7/16 x ca. 450 g---
5 x ca. 30 gStarch Edible Corn
3 x ca. 450 gSugar; Granulated 10 Lb
1 TeelöffelImitation Lemon Flavor
die Zubereitung:

1. Drain Cherries. Dissolve Cornstarch In Juice. Set Aside For Use In Step 3.

2. Mash Cherries; Combine With Sugar, And Food Coloring.

Bring To A Full Boil. Reduce Heat And Simmer 10 Minutes, Stirring Constantly To Prevent Burning.

3. Add Juice And Cornstarch Mixture To Cherries While Stirring.

Cook Stirring Constantly Until Thickened. Remove From Heat; Cool Before Using.

See Recipe No. D-G-7, Guide For Sweet Dough Make-Up.


Anmerkungen zum Rezept: