Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | (3-oz) raspberry gelatin |
1 Dose | (21-oz) cherry pie filling |
3 x ca. 30 g | Lemon gelatin |
3 x ca. 30 g | Chream cheese |
1/3 Tasse | mayonnaise |
1 Dose | (8.75-oz) crushed pineapple |
1/2 Tasse | cream |
2 Esslöffel | nuts finely chopped |
1 Tasse | marshmallows miniature |
Dissolve raspberry gelatin in 1 cup boiling water; stir in pie filling. Pour into 9x9 dish; chill until partially set. Dissolve lemon gelatin in 1 cup boiling water. Beat together cream cheese and mayonnaise. Gradually add gelatin. Stir in undrained pineapple. Whip cream; fold into lemon mixture with the marshmallows. Spread atop cherry layer; top with nuts. Chill until set.
Mrs Johnny Phipps (Mary)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|