Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 ca. 1 Liter | water |
1 1/2 ca. 1 Liter | Beef Trimmings |
6 7/16 x ca. 450 g | --- |
1/4 Tasse | Butter Print Sure |
3 x ca. 450 g | Lemon fresh |
1 Tasse | Starch Edible Corn |
1 1/2 ca. 1 Liter | Sugar; Granulated 10 Lb |
1 Teelöffel | Imitation Lemon Flavor |
1. Drain Cheeries; Reserve Juice For Use In Step 3; Cherries For Use In Step
4.
2. Combine Cornstarch And Sugar; Add Water; Stir Until Smooth.
3. Add Water To Reserve Juice To Make 1 1/2 Qt. Bring To Boil; Add Cornstarch-Sugar Mixture; Stirring Constantly. Cook 10 Minutes Or Until Thick
And Clear. Remove From Heat.
4. Add Cheeries; Butter Or Margarine, Food Coloring And Lemon Juice;Mix Well.
5. Serve Hot Or Cold.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|