Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Sauce (For Meat)
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 ca. 1 Literwater
1 1/2 ca. 1 LiterBeef Trimmings
6 7/16 x ca. 450 g---
1/4 TasseButter Print Sure
3 x ca. 450 gLemon fresh
1 TasseStarch Edible Corn
1 1/2 ca. 1 LiterSugar; Granulated 10 Lb
1 TeelöffelImitation Lemon Flavor
die Zubereitung:

1. Drain Cheeries; Reserve Juice For Use In Step 3; Cherries For Use In Step

4.

2. Combine Cornstarch And Sugar; Add Water; Stir Until Smooth.

3. Add Water To Reserve Juice To Make 1 1/2 Qt. Bring To Boil; Add Cornstarch-Sugar Mixture; Stirring Constantly. Cook 10 Minutes Or Until Thick

And Clear. Remove From Heat.

4. Add Cheeries; Butter Or Margarine, Food Coloring And Lemon Juice;Mix Well.

5. Serve Hot Or Cold.


Anmerkungen zum Rezept: