Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
30 | eggs shell |
1 x ca. 450 g | Flour Gen Purpose 10LB |
3 1/2 x ca. 450 g | Nuts Mix Shell #10 |
5 x ca. 450 g | Sugar; Brown, 2 Lb |
1 x ca. 30 g | baking powder |
2 Esslöffel | vanilla imitation |
1 x ca. 30 g | Salt Table 5LB |
Pan: 18 By 26-Inch Sheet Pan Temperature: 350 F. Oven
1. Sift Together Flour, Baking Powder, And Salt Into Mixer Bowl.
2. Add Nuts, Eggs, Sugar, And Vanilla To Dry Ingredients; Blend Well At Low Speed For 1 Minute; Then At Medium Speed 3 To 4 Minutes Or Until Foamy.
3. Speed About 6 Lb 8 Oz Batter Into Each Well-Greased Sheet Pan.
4. Bake 30 Minutes Or Until Done.
5. Cool; Cut 6 By 18.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|