Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken "Don't Peek"
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gChicken breasts (6)
1 TasseLong grain rice "uncooked and not instant"
4 Esslöffelmargarine
1 DoseCream of mushroom soup
1 DoseCream of celery soup
1 Tassemilk
1/2 Envelope Lipton onion soup mix
die Zubereitung:

We found this recipe in the Lone Praire Cookbook (Lone Praire, B.C. Canada) It sounds like a great one for those with hectic work schedules.

Sprinkle riec evenly over 9x12 inch dish. Pour melted margarine and milk over rice. Mix the two cans of soup together and spoon evenly over rice. Lay chicken breasts in rows over soup and rice and sprinkel onion soup over chiken. Seal "well" with tinfoil and bake at 350 degrees F. for 2 1/2 hours. (300 to 325 degrees if it is a glass dish).

Make sure dish is deep enough. Don't peek during cooking! :.)

Eat-L Digest 6 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: